Carnaval 2021

Beste leden,

Het is al met al een raar jaar geweest en voorlopig lijkt het met corona ook nog niet voorbij te zijn. Helaas geen carnavalsfeestjes dit seizoen bij onze residentie. Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten en hebben we met een speciale “2021 commissie” leuke activiteiten bedacht.

Onder normale omstandigheden hadden we afgelopen maandag Boekelo Avond kaartverkoopavond gehad. Zoals u allemaal wel begrijpt is het helaas niet mogelijk om een Boekelo Avond  te organiseren. Of toch wel? Zeker wel zelfs! In een kleine, aangepaste, Boekelo Avond commissie zijn we bezig om een leuke online avond in elkaar te zetten. Deze zal plaats gaan vinden op zaterdag 30 januari aanstaande vanaf 20:00 uur en is dit jaar gratis toegankelijk. Het zal een avond worden waarin we een kleine greep nemen uit het Boekelo Avond verleden van onze vereniging. Ook zal er een nieuwe act te zien zijn. Dus haal vast wat lekkers in huis, zet de stoelen klaar voor het scherm en geniet van de Online Boekelo Avond vanuit je eigen woonkamer. De link naar de Online Boekelo Avond zal op zaterdag 30 januari verschijnen op de website van onze vereniging en op onze Facebookpagina.

14 Februari, de dag van de liefde, de dag van romantiek, de dag van de optocht? Zonder corona zou de optocht op Valentijnsdag plaatsvinden. Ook hiervoor hebben we een geweldige online activiteit bedacht; “de Soaltkloet’ns optocht bingo”. Onder leiding van de Bingoboys gaan we een online bingo spelen, met fantastische prijzen. Carnaval zal deze middag centraal staan in 2 fantastische carnavalsmuziek bingo rondes. Deelname kost €5.00 per kaart. 1 kaart is geldig voor 2 rondes en is te verkrijgen via optochtbingo@gmail.com.

We hopen jullie volgend seizoen weer te zien bij een van onze feesten. Tot die tijd, blijf gezond en vier carnaval digitaal mee!

3x Alááf!

De commissie 2021